ГоловнаПолітика

Парцхаладзе стане заступником губернатора Київської області

Колишній голова МНС має намір взяти в заступники колишнього нардепа

Парцхаладзе стане заступником губернатора Київської області

Кабінет Міністрів схвалив кандидатуру відомого київського забудовника Льва Парцхаладзе на посаду заступника губернатора Київської області.

"Вчора на засіданні Кабмін схвалив кандидатуру Льва Парцхаладзе для призначення на посаду заступника губернатора", - повідомили у прес-службі Київської ОДА.

Згідно з процедурою, після узгодження кандидатури з Кабміном губернатор сам безпосередньо призначає свого заступника, але поки що голова ОДА Володимир Шандра цього не зробив.

44-річний Лев Парцхаладзе є головою Київської обласної організації партії "Блок Петра Порошенка". Раніше він ставав депутатом Київської міської ради 4-го скликання (з 2002 по 2006 рік) і 6-го скликання (з 2008 по 2014 рік). Він також відомий як президент Конфедерації будівельників України.

У 1995 році він разом з Георгієм Цагарєїшвілі створив будівельну компанію "XXI століття", але під час кризи у у компанії почалися фінансові проблеми, в результаті яких Парцхаладзе довелося вийти зі складу акціонерів. Компанія "XXI століття" будувала торгові центри "Квадрат" у Києві, він також реалізувала кілька житлових столичних комплексів.

Наприкінці 2013 року стало відомо, що Парцхаладзе і Цагарєїшвілі зі старою командою створюють девелоперську компанію "Нове століття" для інвестування в житлову нерухомість економ- і преміум-класу в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram