ГоловнаПолітика

У Дніпровському районі до Київради проходять 5 "ударівці" та 1 самовисуванець

Київський тервиборчком затвердив майже всіх 60 депутатів за мажоритарними округами

У Дніпровському районі до Київради проходять 5 "ударівці" та 1 самовисуванець
Фото: Макс Левин

На виборах до Київради в мажоритарних округах № 29-34 Дніпровського району столиці перемагають 5 кандидатів від партії "УДАР" та 1 самовисуванець.

Про це свідчать дані Київської міської територіальної виборчої комісії станом на 23:00 2 червня.

Зокрема, від УДАРу в Київраду пройшли директор ТОВ "Новітні транспортні технології" Владислав Турець (округ № 29 ), юрист в юридичному агентстві "Шевчук та Партнери" Владислав Михайленко (№ 30), керівник райорганізації УДАРу в Оболонському районі Вікторія Кустова (№ 32), адвокат Юрій Лещенко (№ 33) та директор ТОВ "Антарес Компані" Олексій Безпалий (№ 34).

Окрім того, вибори до Київради в окрузі № 31 виграв самовисуванець, директор компанії "Київоблжитлобуд" Вадим Столар.

Таким чином, станом на 23:00 2 червня Київський тервиборчком затвердив майже всіх 60 депутатів за мажоритарними округами.

Протоколи по округах № № 42, 44, 45 (Святошинський район) і 51 (Солом'янський район) знаходяться зараз на уточненні в районних тервиборчкомах.

Нагадаємо, в.о. президента Олександр Турчинов доручив ЦВК негайно перерахувати голоси на виборах депутатів Київради у всіх виборчих дільницях Києва.

Зазначимо, депутатами Київської міськради у мажоритарних округах повторно обрані Віталій Павлик, Сергій Кримчак та Олександр Супруненко, які раніше входили до так званої "молодої команди" екс-мера столиці Леоніда Черновецького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram