ГоловнаПолітика

Янукович живе в Підмосков'ї недалеко від Путіна, - ЗМІ

У Януковича величезний триповерховий особняк в англійському стилі, з професійним дизайном і англійськими меблями

Екс-президент України Віктор Янукович, який утік з України в Росію, живе в дорогому маєтку в Підмосков'ї, неподалік від резиденції президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомило російське видання "Собеседник".

За інформацією видання, до Москви Янукович прилетів у ніч проти 25 лютого і спершу замешкав у готелі "Україна" (Radisson Royal), що належить близьким до Путіна людям.

Удень 25 лютого Янукович передислокувався у Клінічний санаторій "Барвиха" Управління справами президента Росії, де пробув не більш ніж добу.

Новий будинок Януковича розташований лише за кілометр від резиденції Путіна "Барвиха", більш відомої як замок Майєндорф, у якому Путін приймає іноземних гостей.

Власником нового маєтку Янукович став вже 26 лютого. І, за інформацією голови центральної ради партії "Альянс зелених - Народна партія" Олега Мітволя, за свій будинок заплатив 52 мільйони доларів.

"Він став мешканцем селища за два дні до своєї прес-конференції в Ростові-на-Дону. Увечері гуляє там стежками і почувається як вдома. А його подругу можна зустріти в торговому центрі "Дрім Хаус" на Рубльово-Успенському шосе. Вона туди щодня в "Азбуку смаку" по харчі приїжджає.

Та сама жінка, яка на відео з Межигір'я відлітала із собачкою на вертольоті", - розповів Мітволь. Раніше ЗМІ повідомляли, що цивільну дружину Віктора Януковича звати Любов Полежай, вона є сестрою його кухарки Надії Марінцевої.

За словами Мітволя, тепер у Януковича з'явився дійсно "дуже хороший дім".

"Величезний триповерховий особняк в англійському стилі, з відповідним професійним дизайном, з англійськими меблями. Покупці придбали об'єкт не торгуючись: головна умова була - заселення нового мешканця в день придбання", - повідомив Мітволь.

За даними Єдиного держреєстру, площа цього особняка сягає 2822,8 метрів квадратних, а ділянка під ним трішки не дотягує до 2 га (196,5 соток) землі, порослої лісом. Зовсім поруч - камерний ставок.

"Котеджне містечко "Сади Майєндорф" повністю відповідає найвищому сегменту заміської нерухомості - Luxury.

Усі тутешні мешканці - або офіційні, або тіньові мультимільйонери та мільярдери.

Безпосередня сусідка Януковича - старша донька президента Азербайджану Ільхама Алієва Лейла Алієва. Алієв також має тут свою невелику садибу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram