ГоловнаЕкономікаБізнес

Український банк презентує два фінтехпроєкти у Кремнієвій долині

У банку впевнені, що українському фінтеху є що запропонувати світовим лідерам галузі.

Український банк презентує два фінтехпроєкти у Кремнієвій долині

Український Concord bank в лютому 2020 року презентує в Кремнієвій долині дві власні фінтехрозробки - ProCard і ConcordPay. Про підготовку до заходу повідомив агентству "Інтерфакс- Україна" голова правління Concord bank Юрій Задоя. За його словами, презентація продуктів відбудеться в рамках найбільшого стартап-заходу світу Startup Grind Global-2020.

«На Startup Grind Global-2020 ми їдемо шукати не інвестиції, а нових міжнародних партнерів для розвитку співпраці в сфері Фінтеху. Саме тому ми беремо участь в цій конференції як партнери організаторів заходу - Startup Grind, а не як здобувачі. У нас є чудові, робочі продукти - наш власний процесинговий центр ProCard і платіжний сервіс ConcordPay, які ми будемо презентувати під час Startup Grind Global-2020. В умовах, коли технології стали важливіші грошей, нам цікаво розвивати партнерські відносини з великими компаніями. Тим більше, у нас є досвід доброї співпраці як зі світовими платіжними системами VISA, MasterCard, так і найбільшими PSP компаніями», - прокоментував рішення банку Юрій Задоя.

У банку впевнені, що українському Фінтеху є що запропонувати світовим лідерам галузі і участь в різних форматах в заходах, що проходять в Кремнієвій долині є правильним.

Команда Concord bank регулярно проводить заходи і зустрічі для української IT- спільноти. Зокрема, в листопаді для учасників галузевої конференції ITEM пройшов організований банком телеміст, під час якого українські учасники спілкувалися з представниками Кремнієвої долини Микитою Сафроненком (Co-founder & COO Unicorn Lab) і Сергієм Сьомою (Software Engineer at Google). За підсумками свого перебування в лютому в Кремнієвій долині на Startup Grind команда банку обіцяє поділиться новинами і спостереженнями.

Startup Grind – найбільше в світі незалежне стартапспільнота, що об'єднує понад 2 млн підприємців і яке розвиває екосистеми стартапів у більш ніж 125 країнах світу, в тому числі завдяки партнерським відносинам з такими організаціями, як Google for Startups.

Startup Grind Global 2020 – найважливіша подія для стартапів, технологічних лідерів і великих брендів, які перебувають в авангарді інновацій. Щорічно захід збирає в Кремнієвій долині 10 тис. осіб, які протягом двох днів безперервно навчаються, спілкуються і шукають партнерів для розвитку своїх стартапів і пошуку об'єктів інвестування в рамках сотень сесій, нетворкінгу та інших соціальних заходів. У 2020 році конференція пройде 11-12 лютого.

ConcordPay – це платіжний сервіс, розроблений Concord bank з урахуванням потреб власників онлайн-бізнесів і призначений для максимальної зручності проведення платежів через сайт. Concord Рау надає можливість покупцям на сайті оплачувати покупку за допомогою класичних карт VISA або MasterCard, через Apple Pay або Master Pass, в тому числі, за допомогою FaceID або TouchID, через інвойсинг і навіть через регулярні щомісячні платежі.

ProCard – власний процесинговий центр Concord bank, запущений банком зовсім недавно, завдяки чому він є одним з найсучасніших і інноваційних в Україні. Це перший процесинг у всій Європі і країнах СНД, який спільно з міжнародними платіжними системами розробив і впровадив сучасний і більш надійний протокол рівня 2.0.

Concord bank розвивається як технологічний банк. З 2015 банк створив і запропонував ринку низку знакових фінтех-продуктів і першим в Україні серед малих і середніх банків отримав принципове членство MasterCard і Visa International.

20 грудня Міністерство цифрової інфраструктури України оголосило результати конкурсу з відбору українських технологічних стартапів, які проводилися спільно з Startup Grind Kyiv (офіційний представник Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Конкурентоспроможна економіка України». За підсумками конкурсу було відібрано 15 стартапів, які поїдуть представляти Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram