ГоловнаЕкономікаБізнес

Готель Харків: чому саме «чотири зірки»?

Готель Харків: чому саме «чотири зірки»?

Існує певна класифікація готелів, яка публічно виражається в кількості зірок. Що більше зірок - то кращий готель, від однієї до п'яти. Чотири зірки - це практично повний максимум, який відображає майже найвищий рівень комфорту й асортимент пропонованих послуг. Якщо вас цікавить готель Харків, якщо ви приїхали в місто з діловим візитом чи для безтурботного відпочинку, якщо ви не хочете думати про побутові проблеми і в той самий час бути впевненими, що ви не переплатите за проживання - рекомендуємо вам готелі з чотирма зірками.

Який формат харчування?

У готелях, які, відповідно до міжнародної класифікації, можуть іменуватися 4-зірковими, пропонують будь-який формат харчування - від одноразового до триразового. Крім того, гість може замовити сніданок у номер, якщо не захоче відвідувати їдальню. Послуги харчування в таких готелях цілодобові, оскільки гостей у «4 зірках» приймають 24 години на добу.

Обов'язкова наявність ресторану і бару, які також можуть працювати без перерв і вдень, і вночі. Банкетний зал ресторану може бути розділений на декілька приміщень з різною кількістю столів і місць. Його ж зазвичай перетворюють на конференц-зал у разі візиту корпоративних клієнтів або делегацій.

Які послуги?

У гарному готелі «4 зірки» все зроблено для того, щоб його постояльці не стикалися з побутовими труднощами і були оточені комфортом. Тому персонал готелю пропонує своїм гостям послуги пральні та хімчистки, прасування і ремонту одягу, в тому числі в експрес-форматі.

Крім того, готель може організувати трансфер гостя від аеропорту або вокзалу, а також у зворотному напрямку. Пропонується широкий спектр безкоштовних послуг - від передачі кореспонденції до «будильника дзвінком у номер». Консультаційні послуги, як правило, також безкоштовні.

Який номерний фонд?

Для того, щоб бути готелем з «4 зірками», заклад повинен мати номери підвищеної площі - не менш ніж 12 метрів для одномісних номерів і 15 для двомісних. Наявність номерів із декількома кімнатами - ще одна важлива вимога.

Зазначимо, що все в такому готелі, включаючи просторий хол і коридори, не кажучи вже про самі номери, повинно бути обладнане і обставлене з чітким виконанням вимог до безпеки, стилю і комфорту пожильців. Це стосується і підлогового покриття, і освітлення, пожежних виходів, побутової та цифрової техніки в номерах, а також багато чого іншого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram