ГоловнаЕкономікаБізнес

Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota Новости компаний

Цього року в конкурсі змагалися учасники у двох категоріях: «Продавець-консультант» і «Механіки».

8 вересня 2017 року в Києві відбувся Національний конкурс професійної майстерності Toyota. На восьме за рахунком щорічне змагання з'їхалися кращі продавці-консультанти та механіки з дилерських центрів Toyota всієї України. Конкурс організувала компанія «Тойота-Україна» за партнерської підтримки «Креді Агріколь Банк», компаній «АХА Страхування» і «Вюрт-Україна».

Темою конкурсу цього року став слоган Together Everyone Achieves More, тобто «Разом Кожен Досягне Більшого». Наочним втіленням такого бачення стало спеціальне відеозвернення до кожного з 21 учасника, яке підготували команди дилерських центрів. Вони звернулися зі словами натхнення і віри в сили конкурсантів, що стало приємним сюрпризом для учасників та додатковою мотивацією досягти високих результатів.

«Принципи, які визначають ДНК Toyota, - а це пропонувати клієнтам продукти і послуги найвищої якості і завжди досягати більшого - можуть бути втілені лише за умови самовідданої праці кожного члена команди. Кожен з вас є частиною команди Toyota, і разом ми рухаємося вперед, щоб досягти поставлених цілей. Ми цінуємо кожного з вас, тому що тільки разом кожен досягне більшого», - з такими словами звернувся до учасників та гостей Такахіде Аїбара, генеральний директор «Тойота-Україна».

Цього року в конкурсі змагалися учасники у двох категоріях: «Продавець-консультант» і «Механіки». За результатами відбіркових тестів на фінал конкурсу потрапили кращі учасники, які продемонстрували виняткові знання, уміння і навички як в спілкуванні з клієнтами, так і в діагностиці несправностей.

Фінальні випробування в категорії «Продавець-консультант» включали два завдання: консультація клієнта в салоні і консультація по телефону. Змагання в категорії «Механіки» проходили в три етапи: теоретична частина, робота з навігаційною системою і діагностичні роботи.

9 механіків і 12 продавців-консультантів продемонстрували свої знання, вміння та навички, а оцінювало їхню роботу професійне журі з досвідчених працівників дилерської мережі Toyota, які і самі в попередні роки були переможцями або фіналістами конкурсу професійної майстерності Toyota.

Отже, місця розподілилися так.

Категорія «Продавці-консультанти»:

І місце: Євген Погоняйло, Тойота Центр Київ «Сіті Плаза»; ІІ місце: Віталій Дудка, Тойота Центр Київ «Автосаміт»; ІІІ місце: Артем Ніколаєнко, Тойота Центр Одеса «Віді Пальміра».

Категорія «Механіки»:

І місце: Ігор Лементах, Тойота Центр Харків «Автоарт»; ІІ місце: Євген Маньків, Тойота Центр Харків «Артсіті»; ІІІ місце: Віталій Гриценко, Тойота Центр Київ «Автосаміт».

Конкурс професійної майстерності Toyota - це щорічне змагання спеціалістів дилерської мережі Toyota і Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації та взяти участь у змаганнях за головний приз - подорож до Японії, де «Тойота Мотор Корпорейшн» проводить щорічну церемонію нагородження найкращих фахівців з усього світу.

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: постійне вдосконалення («Кайзен») і надання високого рівня якості обслуговування відповідно до принципу «Клієнт - насамперед».

«Тойота Україна» вітає переможців та призерів, а також команди їх дилерських центрів з таким важливим досягненням.

За додатковою інформацією про Toyota, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні https://www.toyota.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram