ГоловнаЕкономікаБізнес

"АероСвіт" обіцяє владнати проблеми з рейсами

Авіакомпанія вводить в експлуатацію п'ять нових літаків.

"АероСвіт" обіцяє владнати проблеми з рейсами
Фото: polet-bilet.ru

Авіакомпанія "АероСвіт", яка протягом останніх днів має проблеми зі своєчасною відправкою рейсів, має намір відновити їх регулярність до кінця тижня.

Згідно з повідомленням прес-служби компанії, це має відбутися завдяки введенню в експлуатацію п'ять нових літаків - два наявних Embraer 190 і три інших повітряних судна, які взяли в травні в лізинг.

Зараз персонал "АероСвіту" максимально задіяно з метою мінімізації незручностей затримок авіарейсів для пасажирів, зокрема, при тривалих затримках (рейси в Нью-Йорк і Бангкок) авіакомпанія надає харчування та напої.

Водночас в повідомленні наголошується, що скасування рейсу в Пекін, який мав відбутися сьогодні, і затримки рейсів в інших напрямках пов'язані з обмеженими можливостями компанії в травні-червні з резервування літаків через виведення минулого місяця з експлуатації чотирьох літаків зарубіжних перевізників-партнерів і затримкою з поставкою двох нових повітряних суден.

"Зараз триває перереєстрація пасажирів скасованого авіарейсу до Пекіна на рейси інших авіакомпаній і на більш пізні дати. До 15:00 перереєстровано більше ніж 50 пасажирів. Деякі з них вже вилетіли до столиці Китаю альтернативними маршрутами. Планується, що всі, хто бажає терміново відлетіти в Пекін, буде відправлено вже сьогодні", - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, сьогодні в аеропорту "Бориспіль" масово затримують рейси "АероСвіту". Так, рейс до Нью-Йорка затримано на 9 годин, в Бангкок - на 8 годин

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram