ГоловнаКультура

Квитки на фільм "Месники: Завершення" розкупили за 23 дні до прем'єри (доповнено)

В одному з київських IMAX квитки "розлетілися" буквально за 15 хвилин після старту передпродажу.

Квитки на фільм "Месники: Завершення" розкупили за 23 дні до прем'єри (доповнено)
Кадр из трейлера к 4-м "Мстителям"
Фото: Скриншот видео

Мережа кінотеатрів "Планета кіно" розпродала всі квитки на перегляд супергеройського фільму "Месники: Завершення" в залі IMAX у Києві. Про це повідомив LB.ua співробітник кінотеатру.

Прокат "Месників" в українських кінотеатрах розпочнеться з 25 квітня. Передпродаж квитків у кінотеатрі "Планета кіно" стартував ввечері 2 квітня. Як стверджують співробітники кінотеатру, основна частина квитків була розпродана буквально за 15 хвилин після початку продажу. Охочих придбати квитки було так багато, що сайт "Планети кіно" впав на 10 хвилин.

Як повідомляють працівники кінотеатру, на цю мить квитки в зал IMAX розкуплені практично на всі дні. "Продавати так топові фільми для нас нормально", - наголошується в коментарі для LB.ua.

При цьому в другий зал IMAX, в кінотеатрі "Мультіплекс", квитки ще є. 

Аналогічна ситуація в Штатах, де передпродаж квитків на останніх "Месників" також почався вчора. Видання Deadline повідомляє, що виручка від проданих квитків на "Завершення" втричі перевищила виручку від передпродажу квитків на "Війну нескінченності". Сайти з продажу квитків на прем'єрний показ також падали від великої кількості охочих.

Нагадаємо, український прокат попередньої частини “Месники: Війна нескінченності” стартував 26 квітня минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram