ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Звинувачений у державній зраді співробітник ФСБ відмовився від свідчень

Всього у справі про держзраду на користь США проходять три людини.

Звинувачений у державній зраді співробітник ФСБ відмовився від свідчень
ФСБ

Голова управління Центру інформаційної безпеки ФСБ Сергій Михайлов, звинувачений у справі про держзраду на користь США, відмовився від свідчень, які дав раніше.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на адвоката Івана Павлова, котрий захищає одного з фігурантів справи про держзраду в ФСБ.

"Михайлов - не мій клієнт, але мені відомо, що він відмовився від первинних свідчень", - заявив Павлов. При цьому він "не може сказати", чи давали свідчення двоє інших фігурантів справи і відмовлялися від них. Ім'я свого підзахисного Павлов не назвав.

Всього у справі про держзраду на користь США проходять троє - начальник другого оперативного управління ЦІБ ФСБ Сергій Михайлов, його підлеглий Дмитро Докучаєв і менеджер "Лабораторії Касперського" Руслан Стоянов.

Джерело РІА Новини в правоохоронних органах повідомляє, що фігуранти справи підозрюються в передачі інформації іноземним спецслужбам, при цьому одержувач інформації в справі не згадується. За словами джерела агентства, слідство також з'ясовує, яку саме інформацію передавали за кордон фігуранти справи.

Джерела ЗМІ раніше пов'язували справу про держзраду в ФСБ з розслідуванням крадіжки інформації угрупованням "Шалтай-Болтай". Однак адвокат заарештованого лідера угруповання заявив, що ці справи між собою не пов'язані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram