ГоловнаСвіт

Трамп запропонував Клінтон пройти тест на наркотики

Він вважає, що Гілларі щось приймає перед дебатами.

Трамп запропонував Клінтон пройти тест на наркотики
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США Дональд Трамп запропонував своїй суперниці Гілларі Клінтон пройти тест на наркотики, пише The Daily Beast.

Під час агітації в Нью-Гемпширі Трамп порівняв себе і Клінтон з професійними спортсменами: "Я ж переміг 17 сенаторів, губернаторів, я їх усіх переміг". І припустив, що вони повинні пройти тест на допінг, натякнувши, що Гілларі прийняла якийсь препарат для стимуляції перед попередніми дебатами.

"Чому б нам не зробити так? Ми повинні пройти тест на наркотики перед дебатами. Тому що я не знаю, що відбувається з Клінтон, але на початку останніх дебатів вона була збуджена, а наприкінці така: ох, допоможіть мені. Вона ледве дійшла до свого автомобіля", - заявив Трамп.

Нагадаємо, 11 вересня Клінтон стало зле на церемонії пам'яті жертв терактів у Нью-Йорку, і вона пішла, не чекаючи на завершення заходу. Перед машиною у Клінтон підкосилися ноги і вона мало не впала. Супровід допоміг їй сісти в автомобіль. Пізніше у виборчому штабі Клінтон заявили, що в неї пневмонія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram