ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області вантажні поїзди збили двох осіб за добу

Обидва випадки сталися в Сколівському районі протягом декількох годин

У Львівській області вантажні поїзди збили двох осіб за добу
Фото: forum.autoua.net

У Львівській області протягом минулої доби вантажні поїзди збили двох осіб.

Про це інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Близько третьої години ночі 27 січня в Сколівське відділення поліції подзвонили з центральної районної лікарні. Чергова медсестра повідомила, що до них доставлено 61-річного місцевого жителя з відкритою черепно-мозковою травмою та забоєм мозку.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що пенсіонера, який повертався додому в стані алкогольного сп'яніння, в смт Славське збив вантажний потяг. У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Крім того, в смт Славське кілька годин тому інший вантажний потяг на смерть збив 63-річного жителя Калуського району Івано-Франківської області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України.

Нагадаємо, між селами Милятичі і Товщів Пустомитівського району Львівської області ями на розбитій дорозі, яку не ремонтували більше 10 років, невідомі засипали електричними лампочками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram