ГоловнаПолітика

Росія готує план дестабілізації в Україні на весну, - Вікторія Сюмар

Нардеп закликала Раду працювати ефективно.

Росія готує план дестабілізації в Україні на весну, - Вікторія Сюмар
Фото: nfront.org.ua

План максимальної дестабілізації всередині країни, в якому держава-агресор - Росія - була зацікавлена восени, очевидно, буде перенесений на весну, тому Верховна Рада має сьогодні працювати максимально ефективно.

Про це заявила заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар за результатами засідання фракції.

“Є чітке розуміння, що сьогодні парламент має працювати в максимально штатному режимі і продемонструвати суспільству, що він готовий приймати рішення. Оскільки той план максимальної дестабілізації, в якому був зацікавлений агресор восени, станом на зараз виглядає так, що він може бути перенесений на весну. Це ми бачимо з позицій різних політичних сил”, - заявила парламентар.

“В цей трагічний день, коли ми сьогодні поминаємо героїв Небесної Сотні, які справді змінили хід української історії, нам треба бути мудрішими і розуміти, що людське життя вартує найбільше, і від цієї точки відштовхуватися. Треба розуміти, що ті люди, які там три роки тому ризикували життям і які були на Майдані, сьогодні мають продемонструвати вміння домовлятися, а не розбивати один одному голови, провокуючи кров на київських вулицях”, - підкреслила Вікторія Сюмар.

У зв'язку з цим заступник керівника фракції “Народний фронт” наголосила на необхідності ухвалити на цьому пленарному тижні закон про заочне правосуддя, який дозволить засудити тих, хто вбивав та калічив учасників Революції Гідності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram