ГоловнаПолітика

"Азов" створює партію "Національний корпус"

Андрій Білецький не буде лідером нової політсили.

"Азов" створює партію "Національний корпус"
Архив
Фото: ngu.gov.ua

14 жовтня в Києві відбудеться з'їзд політичної партії "Національний корпус".

"Ініціативну групу нової політичної партії складають члени громадської організації Громадянський корпус "Азов", ветерани полку "Азов" Національної гвардії, волонтери, патріоти України", - йдеться в повідомленні ГК "Азов" - організації, близької до полку Нацгвардії "Азов".

З'їзд пройде в Будинку архітектора за адресою Грінченка, 7. Після заходу відбудеться "Марш нації" від пам'ятника Батьківщини-Матері. Цей захід буде присвячено Дню українського козацтва.

Раніше куратор полку "Азов" Андрій Білецький в інтерв'ю журналу "Фокус" говорив, що нова партія не буде використовувати ні назву, ні символіку "Азова". Білецький також заявив, що лідером партії не буде, оскільки для цього йому потрібно звільнитися з Національної гвардії.

За словами Білецького, програма нової партії - "це не програма вузькокультурологічного або вузькомовного націоналізму, це не програма популізму в стилі "за все хороше і проти всього поганого". Вона буде спрямована на перетворення України з об'єкта на суб'єкт світової політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram