ГоловнаПолітика

Герасимов заявив, що зустрічається з президентом щоразу, коли йому потрібно

Постпред президента впевнений, що справляється з поставленими перед ним завданнями

Герасимов заявив, що зустрічається з президентом щоразу, коли йому потрібно
Фото: Макс Требухов

Представник президента в парламенті Артур Герасимов заявив, що до призначення на цю посаду перед ним ставилося одне завдання - підвищити ефективність взаємодії президентської і парламентської команди. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

"Стосовно призначення... Обговорювали, як я бачу цю позицію (постпреда президента - ред.), наскільки готовий до посади, наскільки хочу цим займатися... Мене відразу ж попередили, що буде зовсім інший ритм роботи, життя.

Переді мною ставилося лише одне завдання: підвищити ефективність взаємодії президентської і парламентської команди", - заявив він.

Герасимов упевнений, що на цьому етапі це йому вдається.

"Якщо проаналізувати діяльність парламенту за останні два тижні, то президентські ініціативи отримали досить хороший результат. Навіть у середу (15 червня - ред.), коли сталася бійка (між Парасюком і Колесніковим - ред.), сесійний день практично було зірвано, але єдиний закон, який все ж проголосували депутати, був президентським", - додав він.

Постпред президента зазначає, що ще до призначення міг вільно зустрічатися з президентом.

"Спочатку мене просто запросили до президента. У цьому не було нічого дивного, я з ним постійно спілкувався, будучи тільки народним депутатом. Займаюся "оборонкою", є головою підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва. Крім того, часто їжджу на Донбас. Не було жодної ситуації, коли мені треба було зустрітися з президентом, і я б не зустрівся...", - сказав він.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко 30 травня призначив своїм представником у Верховній Раді нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram