ГоловнаПолітика

Садовий попросив не спихати проблеми країни на "Самопоміч"

"Сьогодні треба більше працювати, а менше говорити"

Садовий попросив не спихати проблеми країни на "Самопоміч"
Андрей Садовый
Фото: Сергей Нужненко

Голова партії "Самопоміч" та мер Львова Андрій Садовий заявив, що очолити Кабмін йому заважає відсутність достатньої кількості депутатів, які його підтримують.

Про це він сказав журналістам після зустрічі з президентом.

"Є найбільші фракції в парламенті: фракція Порошенка, "Народний фронт". Вони мусять зрозуміти, що вони зобов'язані пропонувати свої варіанти. Не можна все сьогодні спихати на "Самопоміч". Вони наробили невідомо що, в країні біда, а тепер "Самопоміч" врятуйте ситуацію. Чим?" - обурився Садовий.

Він зазначив, що поруч депутатів Верховної Ради керують олігархи, а також послався на те, що фракція "Самопоміч" налічує лише 26 нардепів.

"Сьогодні "Самопоміч" має 26 депутатів, тому треба бути відповідальним, приймаючи ті чи інші пропозиції. Треба бути реалістом, сьогодні треба більше працювати, а менше говорити", - відповів Садовий на прохання прокоментувати можливість свого прем'єрства.

Нагадаємо, напередодні прес-секретар президента назвав три варіанти врегулювання політичної кризи: призначення прем'єром Наталії Яресько, Андрія Садового або когось третього.

Партію "Самопоміч" неодноразово звинувачували в небажанні брати на себе відповідальність за те, що відбувається в країні. При цьому передвиборчим гаслом цієї політсили було "Візьми і зроби!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram