ГоловнаПолітика

"Народний фронт" закликав БПП підтримати план дій Кабміну на 2016 рік

"Не можна витрачати час і зусилля на чвари"

"Народний фронт" закликав БПП підтримати план дій Кабміну на 2016 рік
Фото: Макс Левин

Фракція "Народний фронт" закликала "Блок Петра Порошенка" якомога швидше визначитися з підтримкою плану дій Кабміну на 2016 рік.

"Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запропонував план дій уряду, який передбачає економічне зростання України, створення нових робочих місць, зниження рівня бідності, відновлення довіри до влади. Цей план дій має стати порядком денним для розвитку країни у 2016 році. Невід'ємною частиною цього плану дій є принципи нової політики в Україні - жодного закулісного втручання в роботу уряду, жодного тиску для відновлення корупційних схем, жодної зупинки реформ", - йдеться у заяві.

На думку НФ, підтримка плану дій стане потужним сигналом для західних партнерів про те, що законодавча і виконавча гілки влади в Україні єдині в європейському векторі розвитку і прагненні до реформ.

"Якщо ми відповідальні політики і якщо ми переживаємо за майбутнє України - не можна витрачати час і зусилля на чвари. Ми не можемо зупинити і зірвати реформи. Спільна ефективна робота заради держави вимагає повної довіри і взаємної підтримки. Період невизначеності і взаємного поборювання не може тривати нескінченно. Адже час працює проти України. Офіційно звертаємося до найбільшої парламентської фракції - "Блоку Петра Порошенка" - з проханням якомога швидше визначитися з підтримкою плану дій уряду", - йдеться в заяві фракції.

"Народний фронт" підкреслює, що в умовах колосальних внутрішніх і зовнішніх викликів, які стоять перед Україною, уряд, парламент і президент зобов'язані працювати разом.

Нагадаємо, план дій Кабміну складається з 379 рішень, які має ухвалити влада протягом року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram