ГоловнаПолітика

Саакашвілі назвав Коломойського свавільним пережитком із бандитського минулого

Голова Одеської області відповів на образи дніпропетровського олігарха.

Саакашвілі назвав Коломойського свавільним пережитком із бандитського минулого
Фото: www.golos.md

Голова Одеської області Михайло Саакашвілі не залишився в боргу і відповів на образи на свою адресу з боку олігарха Ігоря Коломойського.

"Український олігархат, так само як Путін, заважає становленню Української держави і є головним живильним середовищем політичної корупції. Олігарх пропонує приспати мене, як собаку, після невдалих спроб підкупити чи дискредитувати перейшли до останнього сценарію, знаного олігархатові - прямих погроз. Я думаю, народ України скоро вкаже цим свавільним пережиткам із бандитських десятиліть на їхнє місце", - написав Саакашвілі у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Коломойський обізвав Саакашвілі "собакою, яку потрібно приспати", і "брудним сопливим наркоманом". Такі образи він дозволив собі після заяви Саакашвілі про те, що уряд Арсенія Яценюка діє в інтересах олігархів, зокрема Ріната Ахметова і самого Коломойського.

Саакашвілі домігся звільнення голови Державіаслужби Дениса Антонюка, якого вважають людиною Коломойського. На думку губернатора, ціни на квитки до Одеси через монополізм авіакомпанії Коломойського МАУ завищено, що заважає розвитку туризму.

Також губернатор звинувачував Коломойського у причетності до корупції на одеській митниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram