ГоловнаПолітика

Київрада переписала бюджет міста

Збільшено фінансування ДЮСШ та міліції

Київрада переписала бюджет міста
Фото: Макс Требухов

Депутати Київради на засіданні в четвер внесли зміни у бюджет столиці і Програму соціально-економічного розвитку на 2015 рік.

Як повідомляється на сайті Київради, обсяг коштів, які підуть на пільги та субсидії, збільшений на 683,7 млн грн до 1,4 млрд грн. Це цільова субвенція з держбюджету.

На 29,2 млн грн збільшено видатки на утримання дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Перерозподілено майже 100 млн грн і додатково виділено 27,8 млн грн на фінансування заходів за Програмою соціально-економічного розвитку Києва на 2015 рік. Тепер на будівництво Другої нитки головного каналізаційного колектора направлять 40,9 млн грн замість запланованих раніше 0,9 млн грн. Завдяки його спорудженню Київ хоче звільнити інший колектор, який занадто старий і аварійно небезпечний.

На 26,5 млн грн збільшено капітальні видатки на реконструкцію школи №128 у Дніпровському районі, на 9 млн грн збільшено фінансування на реконструкцію дитсадка №383 у Солом'янському районі.

На 18,5 млн збільшено видатки на заходи безпеки в Києві за програмою "Безпечна столиця". Переважно, це підтримка київської міліції - закупівля засобів захисту, рацій зв'язку, палива на патрульні машини.

На 24,6 млн грн збільшено видатки на реконструкцію міської клінічної лікарні №12 у Печерському районі.

Виділено майже 1 млн грн на протизсувні роботи у Голосіївському районі. 60 млн грн буде направлено на природоохоронні заходи - охорону і раціональне використання природних ресурсів, ліквідацію забруднення навколишнього природного середовища, збереження природно-заповідного фонду. Закладено бюджетне фінансування в розмірі 500 тис. грн на розробку проектів землеустрою для відведення земельних ділянок киянам-учасникам АТО.

47,5 млн грн виділено додатково на утримання та поточний ремонт автодоріг. 8,8 млн грн піде додатково на капітальні ремонти у парках і скверах.

Ще 67 млн грн перерозподілять переважно на асфальтування міжквартальних проїздів та освітлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram