ГоловнаПолітика

Екс-заступника Бочковського відпустили з-під варти

Документа про звільнення Василя Стоєцького адвокату не видали

Екс-заступника Бочковського відпустили з-під варти
Фото: www.facebook.com/yatsenyuk.arseniy

Колишнього заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василя Стоєцького звільнили з-під варти у зв'язку із закінченням терміну затримання (72 години). Про це журналістам сказав адвокат Стоєцького Станіслав Цветинський.

"Я подав клопотання слідчому. Слідчий сказав, що оскільки він перебуває в залі, то Василь Федорович звільнений. Таким чином ми без конвою, але зараз буде продовжено судове засідання", - сказав він.

Станом на 15:00 Цветинський разом зі Стоєцьким спробували вийти з будівлі суду, щоб переконатися в тому, що Стоєцького звільнено.

Міліціонери не перешкоджали їхньому руху.

Адвокат зазначив, що документа про звільнення його підзахисного їм не видали.

Найближчим часом судове засідання продовжиться.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва заарештував колишнього голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського на 2 місяці.

25 березня Бочковського та його заступника Василя Стоєцького було затримано на засіданні Кабінету Міністрів через підозру в корупції при закупівлі пально-мастильних матеріалів для ДСНС у компаній "Юкойл" і "Альянс".

Як відомо, міністр МВС Арсен Аваков заявляв, що ні у Бочковського, ні у Стоєцького немає шансів бути звільненими через зняття звинувачення з боку ГПУ і ГСУ МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram