ГоловнаПолітика

Група Єремєєва вирішила відмовитися від керівних посад у комітетах Ради

Квота "Волі народу" в комітетах - вісім заступників і секретар

Депутатська група Ігоря Єремєєва "Воля народу" вирішила відмовитися від керівних посад у комітетах Верховної Ради. Про це йдеться в проекті постанови №1356, зареєстрованому в парламенті 10 грудня.

У пояснювальній записці група пояснює своє рішення тим, що коаліція відмовила опозиції і депутатам, що не увійшли до більшості, в можливості очолити бюджетний і регламентний комітети, комітет зі свободи слова, а також обмежила їх доступ до керівництва комітетів.

"Метою проекту є відмова від квот депутатської групи "Воля народу" на посади перших заступників, заступників, секретарів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання у зв'язку з узурпацією представниками коаліції "Європейська Україна", - йдеться в записці.

Проект стосується Сергія Лабазюка, Андрія Деркача, Володимира Кацуби, Михайла Поплавського, В'ячеслава Богуслаєва, Олександра Онищенка, Віктора Развадовського, Анатолія Гіршфельда, Віктора Бондаря. "Воля народу" пропонує відібрати у них посади заступників і секретарів комітетів і призначити рядовими членами.

Документ містить низку жорстких випадів на адресу коаліції. Щоб цей проект було схвалено, депутатам доведеться погодиться зі звинуваченнями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram