ГоловнаПолітика

Коломойський бере на себе відповідальність за Запорізьку область та Маріуполь

Влада Дніпропетровської області задіє план "Б"

 Коломойський бере на себе відповідальність за Запорізьку область та Маріуполь
Игорь Коломойский и Геннадий Корбан
Фото: nn.by

Влада Дніпропетровської області задіє план "Б" у зв'язку з російським вторгненням і бере на себе відповідальність за Запорізьку область, Маріуполь і прилеглі території.

Про це "Українській правді" повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан, кажучи про засідання ради оборони регіону.

"На засіданні буде введено план "Б". Деталі розкрити не можу - це секретна інформація", - зауважив він.

"Ми запросили керівництво Запорізької області і включаємо їх у план "Б". Ми технічно взяли на себе забезпечення цієї області, тому що вона слабша, і, ми бачимо, що вторгнення може бути, перш за все, по лінії саме Запорізької області", - сказав він.

"Тому ми беремо на себе кураторство цієї області та прилеглих територій - зокрема, Маріуполь і все, що за ним", - підкреслив Корбан.

Разом з тим Корбан зазначив, що якщо російські війська зайдуть на територію Дніпропетровської та Запорізької областей, в Росію поїдуть тисячі домовин із вантажем "200".

"У разі агресії з боку Російської Федерації і дружніх їй терористів з Донецької області, в Росію поїдуть тисячі "вантажів 200". Щоб всі росіяни, нарешті, схаменулися і тверезо подивилися на керівництво своєї країни", - зазначив Корбан.

"Російська Федерація просто здригнеться від кількості "вантажів 200", який поїде в разі вторгнення", - підкреслив він.

Нагадаємо, російські військові зайняли Новоазовськ, що відкриває їм шлях на Маріуполь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram