ГоловнаПолітика

Новоазовськ та інші населені пункти перейшли під контроль російських військ, - РНБО

Українських військових з міста вивели

Новоазовськ та інші населені пункти перейшли під контроль російських військ, - РНБО
Фото: EPA/UPG

Учора, 27 серпня місто Новоазовськ і низка населених пунктів Новоазовського, Старобешівського, Амвросіївського районів Донецької області перейшли під контроль російських військових.

Про це повідомляє РНБО на своїй сторінці у Twitter.

"Вчора окраїни Новоазовська, позиції ЗСУ обстріляно з "Градів" з території РФ. Потім - атака 2 колонами військової техніки РФ", - зазначається також у повідомленні.

У РНБО зазначили, що для збереження життя українських військових, перегрупування командування АТО з Новоазовська вивело підрозділи об'єднаних сил АТО, МВС та Держприкордонслужби.

Крім того, як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, в Новоазовську йдуть бої.

"У зв'язку з бойовими діями в місті Новоазовськ тимчасово припинено роботу пункту видачі дозволів" Новоазовськ ", - йдеться в повідомленні.

Відомство просить автомобільних перевізників враховувати цю інформацію при плануванні та здійсненні перевезень. Про відновлення роботи пункту видачі дозволів буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, вчора спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, что сили АТО взяли під контроль місто Новоазовськ. Однак увечері стало відомо, що російські війська захопили місто і заблокували його танками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram