ГоловнаПолітика

Польща направила в Україну 22 вантажівки гуманітарної допомоги

Продукти, ковдри та матраци доправлять до військової частини Львова

 Польща направила в Україну 22 вантажівки гуманітарної допомоги
В Запорожье собрали 30 тонн волонтерской помощиза 3 дня
Фото: Нелли Вернер

Польща направила в Україну 22 вантажівки гуманітарної допомоги загальною вагою 210 тонн, повідомляє Держприкордонслужба.

Згідно з повідомленням, розміщеним на сайті відомтсва, 27 серпня в пункті пропуску "Рава-Руська" у Львівській області було оформлено 22 вантажні автомобілі, в яких перевозилася гуманітарна допомога.

"Вона була направлена з Польщі в військову частину Міністерства оборони України у Львові. Транспортні засоби завантаженр продуктами харчування, ковдрами, карематами, матрацами і т.ін. Загальна вага вантажу склала 210 тонн", - сказано у повідомленні.

Передача допомоги відбувалася відповідно до досягнутих домовленостей між Міністерствами оборони Польщі та України.

Зауважимо, азербайджанська діаспора України направила постраждалим від збройного протистояння на сході країни гуманітарну допомогу вартістю понад 200 тис. євро.

Раніше гуманітарний конвой в Україну відправила Росія. 22 серпня він без згоди України заїхав до Луганської області. Порушуючи раніше досягнуті міжнародні домовленості, конвой прослідував без супроводу Червоного Хреста. США, ЄС і НАТО, засудили це вторгнення. 23 серпня автоколона повернулася в Росію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram