ГоловнаПолітика

Колесніков: бізнес не дозволить перетворити Донбас на Сомалі

Нардеп вважає ДНР зборищем самозванців

Колесніков: бізнес не дозволить перетворити Донбас на Сомалі
Фото: Макс Левин

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков заявив, що донецький бізнес не дозволить самозванцям-сепаратистам перетворити Донбас на Сомалі.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна".

"Розстріл мирного фермера, який возив продукти для армії, - це щастя для Донбасу? Захоплення заручників, вбивство мирних людей, тортури - це щастя для Донбасу? Захоплення автобуса з дітьми-футболістами "Шахтаря" - це щастя для Донбасу? Це вже навіть не Північна Корея, це Сомалі. Донбас хочуть перетворити на Сомалі. Такого точно не буде", - сказав він.

Він розповів, що зараз великий бізнес регіону разом з представниками середнього та малого розробляє систему колективної безпеки для регіону. "Бізнес Донбасу - від великого до малого - в змозі побудувати за допомогою правоохоронних органів систему колективної безпеки для жителів нашого регіону", - сказав Колесніков.

Нардеп упевнений, що Донбас може досягти успіху тільки в складі єдиної України.

"20 років пішло на відновлення економіки Донбасу, заради того, щоб сьогодні самозванці, колишні Діди Морози, співробітники МММ, які грабували мільйони українців і росіян, або політтехнологи, які спилися після звільнення, - вони будували щастя Донбасу? Ми можемо досягти успіху тільки в складі єдиної країни" , - сказав Колесніков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram