ГоловнаПолітика

Янукович запропонував Яценюкові посаду прем'єр-міністра

Перемовини триватимуть за домовленістю сторін

Янукович запропонував Яценюкові посаду прем'єр-міністра
Фото: president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович запропонував посаду прем'єр-міністра України Арсенієві Петровичу Яценюку. 

Про це повідомила міністр юстиції Олена Лукаш за підсумками переговорів Віктора Януковича з лідерами опозиції, повідомляє прес-служба голови держави.

"У разі згоди останнього зайняти пост прем'єр-міністра України президентом України буде ухвалено рішення про відставку уряду. Посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань президент України запропонував Віталієві Кличку", - зазначила Лукаш.

На думку Януковича, спільна робота з опозицією допоможе державі об'єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства.

"Президент України вкотре висловив жаль із приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів і наголосив на неприпустимості насильства. Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори триватимуть за домовленістю сторін", - зазначила Лукаш.

Нагадаємо, сьогодні в Адміністрації президента України пройшов третій етап переговорів президента України Віктора Януковича й учасників робочої групи з урегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram