ГоловнаПолітика

Аваков: рейтинг Порошенка зростає тому, що він не несе жодної відповідальності

Політик на Майдані з'являється "точково і потрібної миті"

Аваков: рейтинг Порошенка зростає тому, що він не несе жодної відповідальності
Фото: Макс Левин

Рейтинг народного депутата Петра Порошенка зростає, зокрема, серед протестувальників на Майдані, оскільки він не несе жодної відповідальності, з'являється перед активістами лише потрібної миті, тоді як опозиційні політики присутні там постійно.

Про це

в інтерв'ю LB.ua заявив народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков.

"Три політичних лідери Майдану не мають різкого зростання популярності. Чому? Тому що вони дійсно несуть відповідальність за те, що відбувається. Кожного дня виходять на сцену, спілкуються з людьми, пропонують ідеї, плани дій; може - не завжди популярні, але часто доцільні, правильні. Так ось, революційний процес не є швидким - він тривалий, виснажливий. І втома у людей накопичується, і роздратування, і розчарування через відсутність негайних результатів. Лідери опозиції це все на себе беруть", - зазначив він.

"Тим часом декотрі політики, наприклад Петро Порошенко, не несуть прямої відповідальності за те, що діється. Вони прекрасно виступають зі сцени, точково з'являються потрібної миті в потрібному місці, формулюють точні смисли. Логічно, що їм дістаються лише плюси і жодних мінусів. Тоді як лідери трійки, парламентської - "реєстрової" опозиції - змушені приймати і те, і інше", - додав Аваков.

Нагадаємо, Петро Порошенко ще жодного разу відкрито не заявляв, що планує балотуватися в президенти на виборах 2015 року. Однак про те, що він веде активну підготовку, згадували вже не раз, зокрема і його колишні соратники.

Докладно про кандидатів опозиції на виборах 2015 року читайте в повному тексті інтерв'ю Арсен Аваков: "Мажоритарники від ПР готові підтримати зміни до Конституції"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram