ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кандидат Чудновський роздає виборцям гроші прямо в агітнаметах

Виборцям роздавали по 100 грн.

Кандидат Чудновський роздає виборцям гроші прямо в агітнаметах

19-20 жовтня у Білій Церкві в агітаційних наметах кандидата в народні депутати України Віталія Чудновського (самовисуванець) виборцям видавали по 100 гривень.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Щонайменше троє довірених осіб кандидатів у народні депутати з цього приводу викликали міліцію", - йдеться в повідомленні.

Видачу грошей нібито здійснювали за попереднім записом. Виборці отримували пакет агітаційних матеріалів, у тому числі буклет Віталія Чудновського, в який, за свідченнями очевидців, було вкладено по 100 гривень.

"Для отримання "агітаційної продукції" необхідно пред'явити паспорт і знайти себе в списках", - повідомляє "Свобода".

Агітаційні намети, в яких відбувалася роздача грошей, було встановлено в більшості мікрорайонів міста - у дворах і в центрі неподалік від приміщення Білоцерківської міської ради.

Раніше Білоцерківська міська організація ВО "Свобода" інформувала про видачу 100 гривень від Віталія Чудновського у приміщеннях гуртожитків, Товариства ветеранів, підприємств Білої Церкви.

Як відомо, Віталій Чудновський балотується в народні депутати в окрузі №90. Нині - народний депутат (фракція БЮТ).

За даними ЗМІ, є нареченим сестри голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна Юлії, яка балотується в нардепи по округу №6.

Нагадаємо, раніше

голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко заявив, що технологія підкупу виборця може не спрацювати, оскільки часто гроші роздають кілька кандидатів в одному виборчому окрузі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram