ГоловнаПолітика

У Луганській області порушили справу через підкуп виборців

Прокуратура звинуватила безробітну жительку Стаханова.

У Луганській області порушили справу через підкуп виборців
Фото: evplanet.org

Прокуратура м. Стаханова Луганської області 11 жовтня порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 157 КПК України стосовно мешканки цього міста, яку підозрюють у підкупі виборців.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Луганської області.

Зокрема, за даними прокуратури, справу порушено стосовно непрацюючої мешканки Стаханова, яка, діючи в інтересах кандидатів у народні депутати України Шахова С. В. (безпартійного самовисуванця по одномандатному виборчому округу №107) і члена його команди Фурмана Ю. А. (самовисуванця по одномандатному виборчому округу №106), та перешкоджаючи вільному волевиявленню громадян, здійснювала підкуп виборців. Нині проводять слідчі дії з метою з'ясування всіх обставин скоєного злочину.

Нагадаємо, в Харкові кандидат у депутати по одномандантому округу №173 Василь Салигін пропонує місцевим мешканцям прийти на збори з документом про прописку в його районі та отримати в подарунок флешку.

Донецький окружний адміністративний суд відмовився визнати факт підкупу виборців кандидатом у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Тетяною Бахтеєвою, яка роздавала в Донецьку набори, до складу яких входили футболка, коробка цукерок, блокнот і ручка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram