ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Яценюк обізвав Стецьківа і Донія зрадниками

Жоден з тих, хто критикує Об'єднану опозицію, не пройде в парламент, упевнений він.

Яценюк обізвав Стецьківа і Донія зрадниками
Фото: byut.com.ua

Один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що низка опозиціонерів, які критикують Об'єднану опозицію, - ображені зрадники.

Про це він сказав на прес-конференції у Львові.

"Особисте бажання потрапити в списки і нічого не робити фактично і спровокувало дуже багатьох людей на пряму і неприховану критику. Скривджені. Ображені тим, що їм сказали, що треба йти і попрацювати в округах", - сказав Яценюк, відповідаючи на питання про критику з боку Тараса Стецьківа, Ігоря Осташа та інших кандидатів у нардепи, передає Zaxid.net.

За словами Арсенія Яценюка, цим кандидатам пропонували вибрати собі округ і обіцяли забезпечити всіма ресурсами для кампанії, але вони відмовилися.

"Жоден з них не пройде до нової Верховної Ради України. Тому що зрадників не люблять. А я вважаю цих людей зрадниками", - заявив Яценюк.

Також він спростував слова Олеся Донія про те, що Об'єднана опозиція продає кандидатські місця у своєму виборчому списку та на одномандатних округах.

Нагадаємо, в список Об'єднаної опозиції не потрапила низка відомих опозиціонерів, таких як Стецьків, Доній, Володимир Філенко та інші. Деякі з них зараз балотуються в Раду як самовисуванці, водночас критикуючи Об'єднану опозицію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram