ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Білій Церкві через вибори підпалили завод "королеви пельменів"?

Кандидат у депутати Людмила Дригало втратила 3 млн доларів.

У Білій Церкві через вибори підпалили завод "королеви пельменів"?
Людмила Дрыгало

Власник торгової марки з виробництва напівфабрикатів Людмила Дригало, яка напередодні стала кандидатом у народні депутати від Народної партії по округу в Білій Церкві, пов'язує пожежу на своєму заводі з передвиборною кампанією.

Про це вона повідомила "Українським новинам".

"За офіційною версією, пожежа виникла внаслідок падіння ліхтаря на дах будівлі, але я впевнена, що це пов'язано з виборами", - сказала Дригало.

Вона уточнила, що збитки становлять близько 3 млн доларів, оскільки вогнем знищено дороге устаткування з виробництва равіолі та м'ясних напівфабрикатів, а також обладнання для шокової заморозки продуктів.

Як повідомляє МНС, 18 серпня близько 21:18 на території підприємства торгової марки "Дригало" в триповерховому цеху з виготовлення напівфабрикатів харчового споживання виникла пожежа. О 22:52 пожежу ліквідували.

Білоцерківське міське відділення Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області 19 серпня порушило кримінальну справу за фактом пожежі згідно з ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram