ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Партія Литвина: завод Дригало підпалили її політичні конкуренти

Народна партія закликає забезпечити охорону білоцерківської "королеви пельменів".

Партія Литвина: завод Дригало підпалили її політичні конкуренти

Народна партія заявила про підпал приватного підприємства "Дригало" в Білій Церкві та вимагає забезпечити безпеку й охорону його власниці, кандидату в депутати від НП Людмилі Дригало.

"Не маючи вагомих політичних аргументів і достатньої суспільної підтримки для того, щоб на рівних конкурувати з Людмилою Дригало на виборах, опоненти завдали нищівного удару по успішному, економічно ефективному та соціально відповідальному підприємству, - йдеться в заяві партії. - Мета паліїв - нейтралізувати визнаного фаворита виборчої гонки та лідера білоцерківської громади, змусити Людмилу Дригало відмовитися від участі у виборах".

Народна Партія обурена цим випадком.

"Терором нас не залякати і не зупинити. Вимагаємо від правоохоронних органів невідкладного та результативного розслідування ситуації з підпалом приватного підприємства "Дригало", притягнення винуватих у злочині до кримінальної відповідальності. Також вимагаємо забезпечити необхідний захист і охорону Людмилі Дригало та членам її сім'ї", - сказано в заяві.

Нагадаємо, сама Дригало також пов'язує пожежу на своєму заводі з передвиборною кампанією.

"За офіційною версією, пожежа виникла внаслідок падіння ліхтаря на дах будівлі, але я впевнена, що це пов'язано з виборами", - заявляла Дригало.

Вона уточнила, що збитки становлять близько 3 млн доларів.

Пожежа виникла 18 серпня близько 21:18 у триповерховому цеху з виготовлення напівфабрикатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram