ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Жодного голосу Януковичу! Диктатор полетить на Марс

Це ж остання війна, це до бою чоловіцтво зі звірством стає

Ну от і добігає кінця найбрудніша, найзухваліша і найкримінальніша в новітній історії України виборча кампанія.

Залишилось два дні до голосування. Мабуть, більшість з тих, хто прийде на вибори, вже визначилися, кого підтримувати. А хтось може ще ні.

Фото: obozrevatel.com

Я не буду витрачати час на глибинний аналіз перебігу виборів. Останні два з половиною місяці багато про це говорив, зробив десятки заяв у ЗМІ, масу публікацій, інтервю і т.д. Тому спробую дуже коротко.

Кримінально-окупаційний режим Януковича діє проти Обєднаної опозиції одним методом. Це ганебний метод залякувань, шантажу, підкупу, фальсифікацій, адміністративного тиску та брутальної «чорнухи» на лідерів опозиції та наших кандидатів. В чесній боротьбі вони перемогти не здатні, тому й налякані. Саме страх змушує Януковича і ПР «перти бульдозером», зухвало переступаючи через Конституцію, закони, через принципи елементарної людської моралі та чоловічої гідності.

На кожному рекламному білборді ПР суцільна маячня, яку я розцінюю як цинічний, нахабний стьоб над усіма українцями.

«Стабільність і добробут» - брехня!

«Руїну подолано стабільність досягнуто» - брехня!

«3186 грн - середня зарплата» - брехня!

«Успішне Євро» - брехня! Хоча, тут можна вставити ремарку Євро справді стало успішним для олігархів Януковича, для тих, хто роздерибанив бюджет на будівництвах «обєктів під Євро». А для пересічного українця проведення цього Євро, окрім картинки по ТБ, нічого не дало.

«Настали покращення» - брехня! Пардон, вони справді настали, тільки для межигірсього «папіка», його синка Сашка-стоматолога та купки їхніх підлабузників.

Отже, це влада відвертих брехунів, що маніпулюючи свідомістю громадян, намагаються ввести їх в оману, прагнучи за будь-яку ціну зберегти свої крісла, свої статки, маєтки.

Втім, незважаючи на все це, особисто я маю позитивний настрій. Бо маю надію на прояв справжньої громадянської солідарності з боку людей, котрих правлячий режим довів до повного зубожіння та зневіри.

За час виборчої кампанії я мав можливість поспілкуватися з десятками тисяч киян. Провів майже 230 зустрічей з виборцями на підтримку наших кандидатів-мажоритарників від ОО «Батьківщина» та наших соратників з ВО «Свобода» практично в усіх районах столиці.

Жодних сумнівів, обєднані опозиційні сили «Батьківщина» та «Свобода» впевнено перемагають у Києві, як у мажоритарних округах, так і у виборчих списках. А Юлія Тимошенко, незважаючи на своє майже півторарічне незаконне увязнення, й досі залишається беззаперечним лідером симпатій киян і користується колосальною підтримкою. Головне - захистити результат і не дати змоги представникам мафії вкрасти нашу перемогу.

Безперечно, вони намагатимуться фальшувати вибори, щоб спотворити результат волевиявлення. Але головний запобіжник фальсифікаціям це висока явка виборців. Якщо нас прийде хоча б 70% - 75%, вони вже нічого не зможуть зробити. Запевняю, що ми не дамо змоги вкрасти жодного голосу.

Патріотизм, незалежно від мови, якою спілкуєшся у житті, незалежно від національності і віросповідання це те, що плекається з молоком матері. Напевно вже давно настав час згадати, що ми люди! Ми українці! Ми - не батраки на службі зажирілих олігархів. Ми народ!

Це - наша земля, це - наша країна, і ми повинні її захистити. Разом ми зможемо дати остаточний бій злочинній хунті, яка знищує українську державність, знищує наше майбутнє.

Це - не патетика, не бравада це реалія сьогодення!

Немає двох Україн - Україна одна! Немає двох опозицій - опозиція одна, у складі ОО «Батьківщина» і ВО «Свобода». Немає ніяких третіх сил, це міф, який нам навязує Банкова.

Є чорне і біле. Є Тимошенко, і є Янукович. Є окупаційна орда, і є український народ. Все, крапка.

Друзі, ніякої зневіри, ніякого розчарування! Саме цього вони від нас і домагаються. Але я переконаний, що більшість людей вже усвідомили, наскільки сьогодні важливо позбавитись відчуття байдужості. Обовязково прийдіть на вибори, обовязково проголосуйте! Патріотом потрібно бути не тільки, сидячи у себе на кухні, обговорюючи «політичні плітки», а й тоді, коли потрібно зробити власний рішучий крок. Потрібно тільки вийти з квартири, дійти до виборчої дільниці і віддати свій голос обєднаним опозиційним демократичним силам. Це буде маленький, але дуже вагомий внесок кожного громадянина у нашу спільну перемогу над узурпаторами.

Це - наш, можливо останній, шанс в законний, конституційний спосіб змінити владу в країні і звільнити її від кримінального режиму Януковича. Не сумнівайтеся, прийде час і він відповідатиме за всі свої злодіяння, рано чи пізно. Від народного гніву його врятує тільки квиток на Марс.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram