ГоловнаБлогиБлог Юрія Лагутова

Намісник Януковича ігнорує громаду

Комітет «ВОЛЯ ЛІВОБЕРЕЖЖЯ», виконуючи резолюцію Народного віча про перетворення Києва на єдиний Євромайдан, провів пікетування Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Фото: Юрий Лагутов

У рамках заходу співробітникам місцевої влади, не обраної людьми, а призначеної Януковичем, було роз’яснено, що вони не мають виконувати будь-яких вказівок за межами посадових інструкцій. Особливо, якщо команди спрямовуються не на здійснення державних функцій, а на задоволення потреб Партії регіонів.

Небезпека неадекватного застосування влади з боку високих керівників Києва, котрі масово поєднують роботу в державних адміністраціях з членством і головуванням в осередках партії, що покриває кривавих катів Євромайдану, стала беззаперечною після свідчень О. Попова. Він зізнався, що взяв надмірно активну участь у встановленні «йолки» лише після отримання вказівок від посадових осіб Ради національної безпеки і оборони України, які не є його безпосередніми начальниками, натомість посідають ключові пости в керівництві Партії регіонів.

У зв’язку з такими обставинами виникає небезпідставне занепокоєння, що і намісники Януковича у районах Києва здатні «піти по головах» людей заради збереження при посадах. Тому учасники пікету поставили перед головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації запитання: «Пане Кравченко! Ви з ким? З народом чи з Партією регіонів?»

Замість відповіді кордони охоронців намагалися не пропустити громадян до приміщення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, хоча перший заступник її голови О. Дейнега, яка виходила на вулицю, особисто запрошувала лідерів протесту поспілкуватися до себе в кабінет. Лише під натиском громади вдалося пройти і з’ясувати, що приймальня С.Кравченка була зачинена у робочий час, бо сам він перебував на заходах зі святкування Миколая.

Натомість, присутня О. Дейнега щедро пригощала цукерками з чаєм і кавою, але, не будучи причетною до керівництва Дніпровської районної у місті Києві організації Партії регіонів, змогла тільки щиро пообіцяти передати шефові «непросте запитання».

І поки Кравченко Сергій Олексійович (на фото) напружено думає як він дійшов до такого життя, вступав він до Партії регіонів та очолював її районний осередок з глибоко ідейних переконань чи з таких самих міркувань, коли свого часу числився у «Єдності» О.Омельченка або Народній партії В.Литвина, давайте згадаємо поіменно решту його теперішніх державно-партійних поплічників:

Павленко Анатолій Микитович – заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та одночасно перший заступник голови Дніпровської районної у місті Києві організації Партії регіонів;

Руденко Анатолій Петрович – керівник апарату Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та одночасно заступник голови Дніпровської районної у місті Києві організації Партії регіонів з громадсько-політичної та ідеологічної роботи.

Отакі «сіамські близнюки» поки що сидять на бульварі Праці, 1/1. Чи надовго?

Юрій Лагутов Юрій Лагутов , Директор Центру суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram