Дзвіночок

Інколи дивуюся представникам наших правоохоронних органів. Напевно, запопадливість у виконанні наказів добряче шкодить майбутнім очікуваним результатам. Або взагалі зводить їх нанівець. Ось так було і сьогодні зі спробою обшуку у моїй депутатській приймальні.

Сценарій як завжди – рішення суду на адресу фірми, яка виїхала давним-давно. Адреса якої, тим хто звертався до суду за рішенням про обшук добре відома. Отже - не в тому місці. Але і доручили виконувати його, як у тій приказці - не в той час. Ні, не так як минулого разу – на сам святвечір, хоча і в переддень свята Володимира і річниці Хрещення Русі.

Спеціально для виконавців розшифровую: вже якщо так припекло потрапити до депутатської приймальні в обхід усталеної процедури, треба було дочекатися мого виїзду за кордон або що. А так якось неправильно це у них вийшло. Та й ведуть себе толерантніше, маски з автоматами десь забули, не те що минулий раз. За що, напевно, маю подякувати усім медіа, котрі півроку тому добряче висвітлили таку "різдвяну" подію. І я, і виконавці «від системи» добре розуміємо, що мета та ж сама - нагадати про вступ до опозиційної фракції у ВР.

Черговий дзвіночок від системи.

Ярослав Дубневич Ярослав Дубневич , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram