ГоловнаБлогиБлог Олександра Аронця

Остерігайтесь! Саме вам можуть підкинути вибухівку, або пакет кокаїну

Бандоохоронні органи відкрили архівні методички по боротьбі з "буржуазними націоналістами" і діють методами 30-х років. Тільки "буржуазними націоналістами", як тоді, так і зараз є всі українці...

Коли ми хочемо дізнатись “Що ж буде далі?” – варто просто згадати: “А що ж було до того?” Історія іде по спіралі і має здатність повторюватись.

Фото: twitter.com/vo_svoboda

Особливо історія повторюватиметься, якщо розбирати справи, в яких фігурують правоохоронні органи, СБУ і інші захисники режиму. Ці люди підходять до виконання завдань, суворо дотримуючись методички, фантазують мало, тому всі їхні дії можна доволі легко прорахувати.

Другого квітня СБУ офіційно повернулись до виконання завдання “Боротьба проти "буржуазних націоналістів" та націоналістичних політичних сил”, оригінальне формулювання наказу звучало десь як “Пора уже их гасить”.

Того дня кілька сніжок влучили в народних депутатів під час акції під Верховною Радою. Привід дитячий, але наказ є наказ. Наші силовики розгорнулись з масштабом ведення повноцінної війни. На розслідування справи “Сніжкових терористів” було кинуто міліцію, СБУ, ГУБОЗ. За кілька тижнів опитано майже тисячу людей. Про законність цих допитів говорити не варто. Людей викрадали, заманювали обманом, або вчиняли тиск на родичів.

Але так як це був лише перший етап, то тут стояла мета не посадити активістів, а лише поновити та розширити базу контактів та стукачів, які знадобляться силовикам на наступному етапі.

Наступний етап почався четвертого травня, біля свого дому був побитий Володимир Назаренко. Голова свободівської молодіжної організації Соломянского району. Нападали 2 спортсмени. Нічого не сказали, нічого не забрали. Просто побили.

Десятого травня почалось тероризування Андрія Медведька, також свободівця. До нього додому приходили злодії, які представлялися колекторами. Потім почались постійні дзвінки його батькам.

Тринадцятого травня після візиту тих самих колекторів Євген Мацько опинився в лікарні з тріщинами черепу. Колектори працювали кастетами, але так як Євген не має жодного відношення до політичних партій і вся його вина закінчувалась лише на політичних переконаннях, то йому — пощастило. Того ж вечора в під’їзді колектори атакували брата свободівця Євгена Карася — Володимира Карася. Його забивали три спортсмени-колектори кастетами прямо під дверима його квартири. Наслідок: тріщини черепа, дірка в черепі, 2 зламані щелепи, кілька зміщень кісткок, посічене обличчя.

Чотирнадцятого травня було виявлено оперативну групу, яка слідкувала за Андрієм Медведьком. В цей раз “колектори” потерпіли неочікуваний крах. На камеру були зняті їхні обличчя, прилади СТЗ на тимчасовому корсеті, номери телефонів та прізвища

злочинців оперативної групи.

Останні події трохи сплутали карти людям, які звикли працювати по інструкції і у яких перестройка завжди йде по плану.

18-го травня бійка зі спортсменами — третій етап кампанії по знищенню патріотичних сил як єдиних, які зараз чинять реальний опір бандформуванням у владі. Розгорнута ціла баталія. Навіщо? Щоб закріпити базу інформаторів та стукачів. Правда тепер будуть намагатися вербувати більш високопоставлених особистостей. Характерно, що і повістки на допити тепер вручаються з вибиванням дверей, погонями і т. д.

Весь описаний вище період супроводжується постійним терором людей з націоналістичного, часто не партійного середовища. Дзвінки, погрози під парадним.

Показовий випадок: до одного бізнесмена почали грюкати в двері і кричати, нібито той вкрав у когось велосипед. Цікаво, навіщо людині, у якої в гаражі стоїть чудовий позашляховик, велосипед? Був викликаний дільничний, який приголомшив ще більше: “Ви не випендрюйтесь, вам пощастило, не всім так щастить, про кастети чули? Краще мовчіть”.

Що ж буде далі? Це нам підкаже історія.

Далеко ходити не треба. 23-тє серпня 2011 року. У Василькові в помешканні Володимира Шпари, одного з лідерів “Патріота України” знаходять вибухівку! Через якийсь час експертиза доведе, що то зовсім не вибухівка, але на той час Володимира Шпару, Сергія Бевза та Ігора Мосійчука садять в СІЗО і віддають під суд за намір здійснити вибух на Майдані в День Незалежності. Про всю ідіотичність цієї справи можна знайти купу матеріалу в інтернеті, але хлопці і досі сидять.

Через якийсь час в офіс Патріота України в Харкові заходить п’яна людина з пістолетом і починає стрілянину по черговим. За що отримує молотком в голову від охоронців, а охоронці ідуть під суд.

Осінню в лідера Патріота України стріляють під його під’їздом. Потрапляють в щелепу і руку. Поки він лежить в лікарні проти нього піднімають старі справи і віддають під суд.

29-го грудня спецпідрозділ СБУ “Альфа” штурмує офіс Патріота України. При обшуку знаходять кулі у бочці з фарбою. Цікавий момент: ті, хто шукали, вже знали, що вони там є.

Це можна вважати кінцем діяльності організації. По подібній схемі також працювали в свій час проти УНСО, а потім Тризубу.

Повертаючись до сьогодення, очікую: провокації на тему “Гей-параду” чи "Дня Конституції" (або будь-чого іншого).Скоріш за все комусь підкинуть гранати. Або якомусь невезучому гею опера прострілять ноги під парадним. Очікуйте, що ствол, гільзи якого лежатимуть під цим парадним, знайдуть у якогось націоналіста, який активно проявляє свою громадянську позицію. Інакший варіант – у активістів, які не п’ють і не курять, почнуть знаходити мішки з героїном.

Провокації будуть нахабним, безпідставними і безжалісними, як і виконавці цих провокацій.

Виборча кампанія 2015 року стартувала. І "боротьба" з "фашистами" це лише початок. Незгодні з теперішнім режимом,які тепер йменуються "фашистами", мають або сісти за грати, або стати інвалідами, або померти.

***********************

Тож пильнуйте себе і свої помешкання. Можливо, поки ви були на роботі, за вами проводили стеження, а в парадному стоїть черговий Румин з кастетом, а до цього у вашій квартирі ходили невідомі і вже встигли зробити певні закладки. Перевірте все своє барахло та шафи у які не зазирали 100 років, можливо, там звідкись з’явилась гарненька Ф1.

P.S. Цю фразу приписують багатьом людям, однак вона зараз актуальна, як ніколи:

"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами"!

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram