ГоловнаБлогиБлог Ігоря Ткачука

В проекті коаліційної угоди зосереджено ключові реформи

Починати налагоджувати життя в Україні слід з реформ. Їх здійснення передбачає проект коаліційної угоди, оприлюднений Блоком Петра Порошенка.

Фото: Кузьма Джунь

Безумовно, першочергові реформи треба здійснювати в галузі судової та правоохоронної системи. Ці реформи є ключовими для існування нашої держави, тому що вони дають старт інших реформ.

Реформувавши суди і правоохоронну систему, настане черга реформуванню спецслужб і оборони, децентралізації влади, реформі охорони здоров’я, пенсійного забезпечення, змін до податкової системи, дерегуляції і розвитку підприємництва, реформі енергетики, житлово-комунального господарства, сільського господарства, транспорту тощо.

«Сьогодні вирішуються доленосні питання – збереження незалежності, територіальної цілісності нашої держави та забезпечення її європейського майбутнього», - йдеться в проекті коаліційної угоди. Тому народні депутати мають усвідомлювати свою відповідальність за долю України.

Впевнений, що український народ заслуговує того, щоб стати одним з провідних європейських народів. Ми прагнемо миру, злагоди, процвітання і поваги світового співтовариства. Ми відстоюємо своє право на незалежність у боротьбі з зовнішнім агресором і внутрішньою п’ятою колоною.

Створення коаліції, реалізація реформ буде передумовою перемоги України, її цілісності і суверенітету.

Наша ціль – подання заявки для вступу в ЄС у 2020 році, а потім і вступ до Євросоюзу, як це й передбачено стратегією розвитку «Україна – 2020».

А майбутні учасники коаліції та новий уряд мають бути відповідальними за реалізацію курсу реформ та прийняття нових законопроектів.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram