ГоловнаСвіт

Dior і Givenchy перевели свої потужності на виробництво антисептиків

Їх безкоштовно передадуть французьким органам охорони здоров'я та медичним закладам.

Dior і Givenchy перевели свої потужності на виробництво антисептиків
Фото: newkuban

Французький виробник товарів класу люкс LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE тимчасово перелаштував виробничі лінії своїх парфюмерно-косметичних брендів на виробництво антисептиків, через поширення у світі коронавірусної інфекції та нестачі антисептичних засобів у Франції. Про це повідомляє Reuters.

«LVMH буде використовувати виробничі лінії своїх парфюмерно-косметичних брендів ... для виробництва великої кількості водно-спиртових гелів з понеділка», - сказано в заяві LVMH.

Від сьогодні, з 16 березня заводи, де виробляють парфумерію і косметику для брендів Dior, Givenchy і Guerlain, будуть випускати водно-спиртові антисептики. Йдеться про заводи, розташовані поруч з містами Орлеан, Шартр і Бове.

Конгломерат має намір виробити 12 тонн антисептика, який безкоштовно передадуть французьким органам охорони здоров'я та медичним закладам.

Відзначається, що виробництво антисептиків триватиме стільки, скільки це буде необхідно.

Нагадаємо, в листопаді LVMH домовився про придбання американської мережі ювелірних виробів Tiffany & Co за $16,2 млрд. Очікується, що угода остаточно буде завершена в середині 2020 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram