ГоловнаСвіт

У Росії студент влаштував стрілянину в коледжі, загинуло двоє людей

Сам стрілець скоїв суїцид.

У Росії студент влаштував стрілянину в коледжі, загинуло двоє людей
Фото: spbdnevnik.ru

У Росії в місті Благовєщенськ в Амурському коледжі будівництва та комунального господарства студент влаштував стрілянину, в результаті чого загинув 19-річний хлопець, ще троє отримали поранення. Сам стрілець після злочину скоїв суїцид, повідомили в Приамурському управлінні МВС.

"На місці події виявлено тіла двох молодих людей, у тому числі того, хто вчинив стрілянину. Також у результаті інциденту постраждали троє осіб", - ідеться в повідомленні.

Виклик у поліцію про стрілянину надійшов від очевидця. Прибулі правоохоронці побачили хлопця зі зброєю на другому поверсі будівлі. Він кілька разів вистрілив у бік поліцейських, у відповідь на це вони теж відкрили вогонь. Зловмисника блокували в аудиторії, але він наклав на себе руки. За попередньою інформацією, причиною нападу став конфлікт між студентами.

"У всіх множинні вогнепальні поранення. Двох постраждалих підлітків госпіталізовано в Амурську обласну лікарню. Один з них у важкому стані, у другого - стан середньої тяжкості. Третій поранений - у Благовєщенській міській лікарні, стан компенсований", - повідомили в Міністерстві охорони здоров'я агентству "Интерфакс Дальний Восток".

В агентстві додали, що в одного потерпілого підлітка поранення шиї, потиличної частини і лівого надпліччя. У другого - вогнепальне поранення таза.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року в окупованому Росією Криму студент улаштував стрілянину та вибух у коледжі, в результаті чого понад 20 людей загинули, ще 50 отримали поранення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram