ГоловнаСвіт

Правнук Муссоліні братиме участь у виборах до Європарламенту

Диктатор "Дуче" досі популярний серед багатьох італійців.

Правнук Муссоліні братиме участь у виборах до Європарламенту
Кайо Джулио Чезаре Муссолини
Фото: ЕП

Права партія "Брати Італії" на травневих виборах в Європарламент висуне кандидатом Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні - правнука фашистського диктатора Беніто Муссоліні

Про це повідомляє Європейська правда.

"Я ділюся своїми ідеями про відновлення суверенітету, захисту нашої країни і сім'ї. Чому слід витрачати 100 євро на мігрантів, а не на горіхи для пенсіонерів?" - сказав Муссоліні.

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні раніше служив підводником Військово-морського флоту Італії і працював представником Близького Сходу великої італійської оборонної компанії. Брати участь у виборах до Європарламенту він буде вперше.

"Брати Італії" на парламентських виборах в 2018 році проводили кампанію разом з партією "Ліга" Маттео Сальвіні.

Диктатор Беніто "Дуче" Муссоліні незважаючи на союз з Адольфом Гітлером досі популярний серед багатьох італійців, які вважають, що він модернізував країну до співпраці з нацистським фюрером.

"Було багато хороших речей і помилок. Підтримка Тоні Блером війни в Іраку була злочином, але британці не нападають на нього кожен день за це", - заявляє правнук диктатора.

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні - не єдиний нащадок диктатора в рядах "Братів Італії". Внучка диктатора Рашель Муссоліні є римським радником, її зведена сестра Алессандра Муссоліні є членом Європарламенту від партії Сильвіо Берлусконі "Вперед, Італія".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram