ГоловнаСвіт

Російська телеведуча написала, що Путін взяв курс на ідеологію нацистів, але потім видалила свій пост

Сьогодні президент РФ виступив перед Федеральними зборами з щорічною промовою.

Російська телеведуча написала, що Путін взяв курс на ідеологію нацистів, але потім видалила свій пост
Владимир Путин
Фото: стопкадр видео

У середу, 20 лютого, президент Росії Володимир Путін 15-й раз виступив перед Федеральними зборами із щорічною промовою.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Офіційну стенограму можна прочитати на сайті Кремля.

Послання почалося з риторичної частини, в якій Путін заявив про необхідність реалізації національних проектів. "Ми не повинні повторювати помилок попередніх десятиліть і чекати пришестя комунізму!", - сказав він.

Путін також заявив, що у Росії зараз дуже багато грошей. За його словами, резерви країни "повністю покривають зовнішній борг".

"Наші громадяни заробили мільйони, якими ми повинні розпорядитися так, щоб забезпечити добробут країни", - сказав президент РФ.

Під оплески зали він довго перелічував нові пільги та допомоги, заплановані для багатодітних сімей. Зокрема, з 1 січня 2020 року пропонується підняти виплати на дитину до двох прожиткових мінімумів і збільшити допомогу для дітей-інвалідів з 5500 до 10 тис. рублів. Сім'ї з дітьми будуть платити менше податків і зможуть отримувати іпотеку за пільговими ставками, а багатодітним сім'ям погасять частину іпотечних боргів за рахунок бюджету.

В наступній частині послання Путін пожалів підприємців, яких останніми роками "занадто часто почали садити".

"Сумлінний бізнес не повинен постійно ходити під статтею, а якщо проти когось порушили справу, не можна притягувати заодно і всіх співробітників компанії як групу осіб за попередньою змовою! Давайте не будемо без підстав також продовжувати їм строки утримання в СІЗО - наприклад, просто тому, що слідчий, який мав викликати людину на допит, пішов у відпустку", - запропонував Путін.

Російська телеведуча Тіна Канделакі, коментуючи заяву Путіна, назвала її "націонал-соціалістичною", проте пізніше журналістка видалила свій пост із соцмереж.

Нагадаємо, президент РФ Путін заявив про готовність Москви спрямувати ракети на США у випадку загрози.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram