ГоловнаСвіт

"Лабораторія Касперського" має намір змінити тактику роботи у США

Касперський стверджує, що продажі програм держорганам США приносили "практично нуль".

"Лабораторія Касперського" має намір змінити тактику роботи у США
Фото: EPA/UPG

Російська компанія "Лабораторія Касперського" не планує йти з американського ринку, але змінить стратегію свого розвитку.

Про це РИА Новости повідомив голова компанії Євген Касперський.

"Ми переносимо наші активності з одних точок в інші, розвиваємо мережу продажів, хочемо бути ближчими до наших клієнтів", - розповів він.

Касперський стверджує, що продажі програм держорганам США приносили "практично нуль". За його словами, вони були важливі з погляду престижу.

Джерела, близькі до "Лабораторії Касперського", раніше розповіли The Bell, що найближчим часом підрозділ компанії у США закриють. Офіс Kaspersky Government Security Solutions Inc у Вашингтоні займався держконтрактами і після заборони може більше не знадобитися компанії, зазначив співрозмовник видання. Компанія має ще два офіси у США, але там працюють переважно інженери.

Влада США 13 вересня заборонила держустановам країни користуватися продуктами "Лабораторії Касперського". Їх вважають небезпечними через гадані зв'язки голови компанії з російськими спецслужбами.

У прес-службі компанії заявили, що готові надати всю необхідну інформацію міністерству внутрішньої безпеки США і довести, що висунені звинувачення безпідставні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram