ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Депутат Держдуми пояснив участь дітей у мітингах сексуальною незадоволеністю і порнофільмами

Російські силовики проводять перевірку ймовірної грошової винагороди підліткам, які брали участь у мітингах.

Депутат Держдуми пояснив участь дітей у мітингах сексуальною незадоволеністю і порнофільмами
Виталий Милонов

Молоді учасники антикорупційних акцій, що пройшли по всій Росії 26 березня, мітингували через сексуальну незадоволеність.

Таке припущення, повідомляє

ЗАКС.РУ, зробив депутат Держдуми Віталій Мілонов, відомий неоднозначними висловлюваннями.

"У 16 років у тебе одні настрої, в 18 - інші, а у 25 вже беруться за голову. Я думаю, що любов до

Олексія Навального мине в міру того, як молоді люди будуть припиняти дивитися порнофільми і перемикатися на побудову серйозних відносин з нормальними дівчатами", - заявив Мілонов.

За його оцінкою, всі протестні заходи були постановкою, і депутат так і не зміг зрозуміти, чого ж насправді вимагали протестувальники. "Школярі - вони дурники. А Навальний використовував дітей! Їх легко обдурити, і вони нічого ще не розуміють", - упевнений Мілонов.

26 березня в Москві і безлічі інших міст Росії пройшли акції протесту проти корупції, організовані Фондом боротьби з корупцією Олексія Навального. У більшості випадків місцева влада відмовилася узгодити мітинги, а поліція затримувала учасників. Наприклад, у російській столиці затримали понад тисячу осіб. Особливість минулих акцій протесту в тому, що в них узяло участь безліч молоді: студентів і старшокласників.

У Кремлі заявили, що підліткам, які брали участь у мітингах, пропонували грошову винагороду. Про це журналістам сказав прес-секретар президента Дмитро Пєсков. Незабаром після цієї заяви на сайті Слідчого комітету Росії з'явилося повідомлення, що силовики ведуть за цими фактами перевірку.

Нагадаємо, раніше сьогодні правозахисники заявили про катування затриманих на мітингу проти корупції в Москві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram