ГоловнаСвіт

У Кабулі біля посольства Іспанії прогримів вибух

Постраждали не менше семи осіб.

У Кабулі біля посольства Іспанії прогримів вибух
Фото: EPA/UPG

Поблизу посольства Іспанії в столиці Афганістану Кабул ввечері 11 грудня вибухнув замінований автомобіль. Відповідальність за теракт взяло на себе угруповання "Талібан", повідомляє Reuters.

Відразу після вибуху була чутна стрілянина. В інциденті брали участь не менше трьох бойовиків.

Повідомляється, що посольство Іспанії розташоване в спокійному кварталі, що охороняється, недалеко від багатьох іноземних посольств і урядових будівель.

Зараз на місці події перебуває поліція. За її даними, в результаті вибуху постраждали не менше семи осіб, всі вони госпіталізовані.

Нагадаємо, 9 грудня таліби напали на аеропорт в Афганістані, кількість жертв сягнула 50 осіб. За даними Міністерства оборони Афганістану, серед загиблих 38 мирних жителів, 10 афганських військовослужбовців і двоє поліцейських. Серед жертв є жінки і діти. Більше трьох десятків людей отримали поранення в боях за аеродром, що тривали більше доби.

25 листопада повідомлялося, що бойовики терористичної організації "Талібан" збили вертоліт, що належить молдовській компанії, який брав участь у миротворчій операції під егідою ООН в Афганістані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram