ГоловнаСвіт

Азербайджан збив вірменський вертоліт

Повідомляють про загибель трьох членів екіпажу

Азербайджан збив вірменський вертоліт
Фото: segodnya.ua

Збройні сили Азербайджану збили військовий вертоліт Мі-24.

Як повідомляє прес-служба Міноборони Азербайджану, вертоліт належить Вірменії. Водночас міноборони Вірменії стверджує, що вертоліт належить невизнаній Нагірнокарабаській Республіці.

Як повідомляє міноборони Азербайджану, вертоліт збито на Агдамському напрямку фронту, за 1700 метрів на північний схід від села Кенгерлі. У повідомленні зазначено, що протягом останніх трьох днів ЗС Вірменії здійснюють провокаційні польоти в зоні фронту, а сьогодні військова авіація почала бойові маневри безпосередньо над позиціями ЗС Азербайджану. "Бойовий вертоліт спробував атакувати позиції ЗС Азербайджану. Вогнем у відповідь вертоліт ворога збито. Він упав за 500 метрів від передової", - наголошено в повідомленні міноборони Азербайджану.

Міноборони Вірменії повідомляє, що вертоліт Мі-24 ВПС НКР збито під час навчально-тренувального польоту в результаті порушення перемир'я азербайджанськими ЗС близько 13:45 у повітряному просторі над східною ділянкою карабасько-азербайджанського кордону. "Місце ураження знаходиться надзвичайно близько до лінії сутичок. Противник далі веде інтенсивний вогонь зі стрілецької зброї різного калібру в напрямку місця події. Подробиці інциденту уточнюються", - додали там.

Вірменські ЗМІ повідомляють про загибель трьох членів екіпажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram