ГоловнаСпорт

Тренування збірної України до Invictus Games розпочались в Києві

Цього року Україну на міжнародних змаганнях Invictus Games представлятимуть 24 учасники.

Тренування збірної України до Invictus Games розпочались в Києві
Фото: Пресслужба Нацгвардії

В Києві розпочалась підготовка збірної України до “Ігор Нескорених” – Invictus Games.

Про це повідомила пресслужба Нацгвардії України.

Зазначається, що індивідуальні тренування збірної України триватимуть два тижня. Під час них кожен учасник зможе покращити підготовку із тренерами міжнародного та всеукраїнського рівня. Після цього ветерани тренуватимуться на командному етапі, з дисципліни “Баскетбол сидячи”. Третій етап підготовки спортсменів пройде на спортивній базі в Хорватії.

Цього року Україну на міжнародних змаганнях Invictus Games представлятимуть 24 учасники.

Учасники міжнародних змагань Invictus Games виступатимуть у дисциплінах пауерліфтинг, веслування на тренажерах, велоспорт, плавання, легка атлетика (біг, штовхання ядра, метання диску, стрибки в довжину), настільний теніс та стрільба з лука.

Цьогоріч українські спортсмени вперше братимуть участь у змагання з настільного тенісу. Водночас українська збірна цього року не буде представлена у дисципліні “Регбі на візках”.

Склад збірної України, яка у вересні 2023 року представить Україну у Дюссельдорфі, сформували за результатами “Ігор Нескорених” в кінці квітня у Львові.

Нагадаємо, у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях 1 липня розпочався прийом заяв на конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветеранів.

Ідеться про реалізацію пілотного проєкту у громадах чотирьох регіонів – сервісної послуги з індивідуального супроводу в межах системи переходу від військової служби до цивільного життя українських захисників та захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram