>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" встановило клубний антирекорд у Лізі Європи

Кияни в поєдинку з "Мальме" отримали 6 жовтих карток.

"Динамо" встановило клубний антирекорд у Лізі Європи
Фото: ФК "Динамо"

Напередодні "Динамо" в зубодробильному матчі, проявивши характер, але все ж програло на виїзді "Мальме" (3:4) в рамках групового етапу Ліги Європи, чим ускладнило собі шанси на вихід у плей-оф турніру.

У матчі зі шведами відразу 6 гравців "Динамо" отримали попередження від арбітра з Чехії Павела Краловця, встановивши тим самим клубний антирекорд у Лізі Європи. Більше "гірчичників" "динамівці" "заробили" лише два роки тому в гостьовому поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Янг Бойз" - 7.

З урахуванням видалення Сергія Сидорчука загальна кількість штрафу, отриманого "динамівцями" на арені "Сведбанк", склала 9 балів (3 - за видалення, 1 - за попередження). Більше штрафних очок кияни "заробили" лише в лютому 2015 року у виїзному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з "Генгамом" - 10.

Додамо, що видалення капітана "Динамо" в матчі проти "Мальме" стало 100-м для українських команд за роки незалежності.

Відзначимо, що Краловець є одним із найбільш нефартових для "динамівців" арбітром. Тричі він судив ігри "біло-синіх" і в усіх кияни зазнали поразки. У сезоні-2012/13 "Динамо" на груповому етапі ЛЧ поступилося в гостях "Порту" - 2:3, а три роки потому в тому ж турнірі і також на виїзді - "Челсі" - 1:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram