>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Динамо" висловили претензії тренерському штабу, - ЗМІ

Футболісти невдоволені тактикою Олексія Михайличенка.

Гравці "Динамо" висловили претензії тренерському штабу, - ЗМІ
Алексей Михайличенко и Вадим Евтушенко
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі "Циганик Live" розказав про ситуацію в київському "Динамо".

Зокрема, футболісти висловили претензії тренерському штабу, стверджує Циганик.

"Те, як команда зіграла у другому таймі із "Зорею" (2:2, прим. - LB.ua) - ні в які ворота не лізе. Після гри в роздягальні команди була досить серйозна розмова між футболістами і тренерським штабом. Було все непросто. І я знаю точно, що деякі футболісти висловили претензії тренерському штабу, що вони не розуміють, як готуються до поєдинків і що від них вимагає тренер. Тобто якщо раніше, з попереднім тренером, Хацкевичем, від них була потрібна одна гра, то зараз перед ними стоять зовсім інші вимоги", - заявив журналіст.

"Михайличенко зовсім по-іншому будує гру: вихід з оборони через довгу передачу. Потрібно підбігати і дістати цей м'яч. А для цього потрібно бути функціонально готовим. Зараз у "Динамо" йде робота над фізикою. І провал у другому таймі з "Зорею" пов'язаний саме з тим, що команда грала на тлі великих фізичних навантажень. Але самим футболістам на цьому етапі потрібно переучуватися, і поки що їм не вдається порозумітися з головним тренером щодо того, що вони повинні робити.

Михайличенко - апологет тактики Лобановського. Він вимагає, щоб перехід з оборони в атаку був за рахунок довгої передачі. Це повинен бути швидкий перехід, ніякого контролю м'яча. На вихід з оборони є один пас. Це все передбачає дуже великий обсяг роботи, і незрозуміло, чи зможе це все команда виконувати, чи готові футболісти функціонально. Оцей дисбаланс і виливається в результат, який команда має зараз. Наскільки мені вдалося дізнатися, серед гравців досить багато невдоволених тим, яку гру зараз будує Михайличенко", - запевняє Циганик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram