>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Формулі 1 з'явилася команда Alfa Romeo

Команду Sauber зі Швейцарії перейменували.

У Формулі 1 з'явилася команда Alfa Romeo
Фото: EPA/UPG

У 2019-му команда "Формули 1" Sauber буде виступати під іменем Alfa Romeo.

Бренд Alfa Romeo торік повернувся у Формулу-1 після 30-річної відсутності. У сезоні 2018 року італійський автовиробник став титульним спонсором і технічним партнером команди Sauber зі Швейцарії.

2019 року команду перейменували в Alfa Romeo Racing, пише Autosport. При цьому структура власності і керівництва команди залишилися незмінними і незалежними.

"Я радий оголосити, що ми виступимо в чемпіонаті світу Формули 1 2019 року під назвою Alfa Romeo, - заявив керівник команди Фредерік Вассер. - У співпраці з нашим титульним спонсором Alfa Romeo 2018-го ми домоглися приголомшливих успіхів у технічній, комерційній і спортивній сферах. Це додало стимулу кожному члену команди і на трасі, і на базі у Швейцарії, адже наша напружена робота знайшла відображення в результатах. Ми прагнемо продовжувати розвивати кожен сектор команди, дозволяючи нашій пристрасті, технологіям і розробкам просувати нас уперед".

Виступати за Alfa Romeo в сезоні-2019, нагадаємо, будуть чемпіон світу-2007 Кімі Райкконен і італієць Антоніо Джовінаццо.

Alfa Romeo брала участь у гонках Формули-1 як конструктор і постачальник двигунів з 1950 до 1988 року. Перші два сезони Формули-1 виграли гонщики Alfa Romeo Ніно Фаріна і Хуан-Мануель Фанхіо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram