>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент ФФУ: мета на Євро - вийти з групи

Тренера збірної на чемпіонат визначають наступного тижня

Президент ФФУ: мета на Євро - вийти з групи
Фото: Артем Атаманюк

Президент ФФУ Андрій Павелко заявив, що перед збірною України на Євро-2016 стоїть мета щонайменше вийти з групи. Про це він сказав телеканалу "Футбол 1".

"Всі групи дуже рівні, сильні. Вибирати тут не доводиться. Цікава буде стартова гра проти Німеччини, і після цієї гри далі зрозуміло. Із сильними командами завжди добре починати. Перед нашою збірною стоїть мета вийти з групи. 21 червня [коли відбудеться останній матч групового турніру] ми зрозуміємо, наскільки вдалим був цей жереб", - сказав він.

Павелко також пообіцяв найближчим часом провести засідання виконкому ФФУ, на якому буде вирішено, чи залишиться головним тренером Михайло Фоменко.

У свою чергу Фоменко, який вивів збірну на Євро, повідомив, що виконком відбудеться 18 грудня.

"Коли затвердять мене головним тренером, тоді й будемо міркувати. Зараз поки немає про що міркувати. Те, що ми перемагали збірну Польщі - це вже історія. Ця команда завжди була непростою, а зараз вийшла на найвищий рівень. Потрібно готуватися, розглядати. Північна Ірландія - команда, яка тяжіє до англійського футболу, а він завжди непростий. Вони зайняли перше місце в групі. Простих команд у цій групі немає", - сказав він.

Нагадаємо, суперниками Україна на Євро-2016 стали Німеччина, Польща та Північна Ірландія. Німеччина - діючий чемпіон світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram