>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Український супертяж Глазков зібрався прийняти російське громадянство

Уродженець Луганська в наступному бою може стати чемпіоном світу.

Український супертяж Глазков зібрався прийняти російське громадянство
Вячеслав Глазков
Фото: inukrnews.com

Відомий український боксер-суперважкоатлет В'ячеслав Глазков має намір найближчим часом змінити громадянство на російське, повідомив агентству "Р-Спорт" співпромоутер спортсмена, голова російської промоутерської компанії "Пушка" Кирило Пчельников.

"В'ячеслав Глазков зараз стовідсотково збирається отримувати російське громадянство, - сказав Пчельников по телефону. - І наскільки я знаю, не існує жодних перешкод, щоб Слава став громадянином Росії. Тим паче, що йому вже є де жити в Росії, найближчим часом він збирається перевезти в Краснодар своїх близьких".

Глазков - уродженець Луганська, віце-чемпіон світу-2007, бронзовий призер Олімпійських ігор 2008 року. У ніч на середу IBF позбавила британця Тайсона Ф'юрі чемпіонського пояса в суперважкій вазі, виграного 28 листопада в бою з Володимиром Кличком, за відмову зустрітися з обов'язковим претендентом IBF Глазковим. Звання чемпіона світу IBF оскаржать Глазков і американець Чарльз Мартін, четвертий номер рейтингу IBF - торги на проведення бою відбудуться 18 грудня.

Раніше Пчельников заявив, що промоутери Глазкова мають намір виграти торги і провести бій з Мартіном 2016 року в Краснодарі.

Глазков, якому в жовтні виповнився 31 рік, здобув на професійному рингу 21 перемогу (13 нокаутом) за однієї нічиєї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram